El projecte “Ecomuseu Vernissa Viu” compta amb el recolzament dels ajuntaments de la vall del Vernissa, el CEIC Alfons el Vell, el Dept. d’Economia Aplicada de la UV, l’EPS de Gandia (UPV), el Centre Excursionista de Ròtova, el Grup d’Estudis Mediambientals de la Safor, etc., així com altres associacions, docents i investigadors i gent diversa de la Safor.

A més, hem arribat a acords de col·laboració amb diverses empreses de la comarca, per tal de rebre suport logístic i financer.

contactaicolabora.jpg

  • Si eres una persona individual i vols col·laborar, posa’t en contacte amb nosaltres a través del nostre correu electrònic i descriu-nos quines són les teues inquietuds i què t’interessa del projecte.
  • Si sou una empresa i esteu interessats a recolzar un projecte que busca la restauració mediambiental i cultural de zones degradades i estudia mètodes de desenvlupament local a l’interior de la Safor, podeu posar el vostre granet d’arena en l’ecomuseu: podeu formar part del grup d’empreses custodiadores del patrimoni de la vall del Vernissa o dotar de suport el seu grup gestor.

Siga com siga, moltes gràcies per la vostra atenció.