Els participants aprendran les tècniques més sostenibles en relació amb l’aigua, els adobs i les estructures a utilitzar. Consulteu la programació ací.

L’Ecomuseu Vernissa Viu ofereix de nou, juntament amb l’escola de formació professional de Beniarjó i el CDR La Safor, un curs de formació per reconvertir els horts i ara també els jardins en espais respectuosos amb el medi ambient i amb el territori. Els gestors i gestores dels ajuntaments, els llauradors i les llauradores, els veïns i veïnes dels pobles i les empreses que s’animen a participar, aprendran les tècniques més sostenibles i respectuoses en relació a l’aigua, als adobs, a les espècies, al sol, i a les estructures, tant en relació amb els espais agrícoles com als espais de jardineria públics o privats.

També s’impartiran coneixements al voltant de la restauració d’espais degradats i coneixements a través de casos de la gestió d’espais periurbans. De la mà d’un grup variat i preparat de professors i professores, els alumnes rebran material, formació i experiència al respecte. Es visitarà Iberflora, la fira de la planta i la flor del País Valencià.

Les classes seran de 16 hores a 19 hores a l’escola de Beniarjó. Els interessats poden rebre informació a les webs adjuntes al cartell i al tfn 96 280 02 93. Es tracta d’un curs de 30 hores, que comença a impartir-se el dia 4 d’octubre i que està destinat a persones actives. Té un preu de 10 euros.