Joan Canet Carbó
Hui hem conegut un poc sobre les abelles i la mel que es fa ací, a la Vall del Vernissa. En la jornada de hui l’hem partit en dues parts.
En la primera part hem agafat una caixa d’abelles de color gris i l’hem restaurada. Aquesta caixa l’hem restaurada d’aquesta forma. En primer lloc l’hem polida i envernissada. Després hem agafat uns quants panels d’abelles i els hem llevat tots els fils d’aram per a poder polir-la millor. Seguidament, també, els hem envernissat.
En acabar de polir-ho i envernissar-ho tot hem anat a esmorzar, parlar, descansar un poc, durant 10 minuts.
Seguidament hem fer la segona part. Aquesta consistia en la explicació d’un apicultor que ha treballat tota la seua vida en l’ofici, en la qual ens ha explicat com la seua família, de generació en generació, ha anat fent, canviant, innovant, noves tècniques per a recollir mel. Després ens ha explicat tots els processos per els quals s’ha de passar per a fer la mel.

Advertisements