Quina alegria,  aquest estiu tornem a fer voluntariat, aquest estiu tornem a fer ecomuseu, recolzant la custòdia del territori, com els anys anteriors!!!

Des dels Pirineus, Xavi Ródenas, via correu electrònic ens comunicava i reenviava la setmana passada la carta dirigida a la nostra associació i col·lectiu per  la VOLCAM (http://obrasocial.cam.es/es/paginas/actividad.aspx?ida=5738&hdt=1 ) on ens convidaven a assistir a la seua seu de Torrent a tres membres del col·lectiu, el dimecres 8 de juny a les 13.00 hores, per tal de lliurar-nos l’ajuda al nostre projecte de “Voluntariat per la custòdia del territori”, seleccionat pel jurat designat a l’efecte amb una  ajuda econòmica de 4.000 euros.

Vam estar seleccionats junt a projectes propers , com ara el del Centre Excursionista de València, el de Fundem, o  el de Joves per l’Ecologia d’Oliva, entre d’altres del més interessant en quant a propostes, noves o ja consolidades, i d’altres de més enllà i sembla que interessants també. Si anem entrant a http://www.tucamon.es/grupo/punto-de-encuentro-volcam-2011 de segur que trobarem projectes afins, o que per alguna causa lis trobem en ressonància i fins i tot pugam aprofitar alguna idea o col·laborar-hi.
Tot i que tractem de funcionar amb la major independència possible, no tenim prou de financiació pròpia, hui per hui, amb tanta energia, si més no, que es mou per l’ecomuseu, aixina que benvinguda ajuda, i des d’ací també, moltes gràcies a tota la gent que ho fa possible, que s’ha treballat de valent,  a corre-cuita la preparació de les solicituts, especialment Rebeca Pascual, de l’ecomuseu, així com de l’Obra Social de la Caixa del Mediterrani CAM, i òbviament, la gent que posa els seus diners en aquesta entitat.
Per supost, també, gràcies a Hugo I Susa per acompanyar-me a Torrent i fer més entrentinguda i favorable la jornada i per tot el seu suport a l’ecomuseu, al igual que el de més persones que ara no citen.
Aixina puix que benvinguda ajuda i benvingut estiu, que ja el tenim a prop, i amb ell el nou voluntariat d’enguany, que de segur que superarà les anteriors edicions.
Anima’t a fer ecomuseu amb el voluntariat per la custòdia del territori. Vine i tasta-ho, ja ho contaràs!!!
José Mª Peiró