L’acord signat entre les dues entitats permetrà que quatre persones de la comarca realitzen durant un mes les pràctiques en el marc del projecte que duu a terme el Col·lectiu Vall de Vernissa.
L’ecomuseu Vernissa Viu ha signat un acord de col·laboració amb el Servef per tal de col·laborar en el programa de pràctiques del curs “Monitor Medioambiental” del SEVEF. Dels participants del curs, quatre d’ells faran les pràctiques a l’ecomuseu i participaran en el programa “L’ecomuseu a l’escola”.
‘L’ecomuseu a l’escola’ és un programa d’activitats dissenyat des de l’Ecomuseu Vernissa Viu per a col·laborar amb els col·legis de la vall de Vernissa. Al llarg d’una jornada, els més menuts poden apropar-se, mitjançant tallers, xerrades i eixides al camp, al seu entorn més immediat, treballar amb ell i gaudir d’ell.
Les activitats que duran a terme les persones en pràctiques tindran a veure amb la interpretació del territori, dirigida a escolars, i l’elaboració dels tallers que es duran a terme amb l’escoles. La pràctica té una durada d’un mes.
L’acord el van signar Xavier Ródenas (com a coordinador de l’ecomuseu) i Rafael Gómez (monitor del curs del SERVEF) el passat dimarts 9 de novembre a Llocnou de Sant Jeroni.