El diumenge 20 de juny ens vam ajuntar 14 persones i personetes (tres xiquets i xiquetes), que vam gaudir d’un diumenge encara de primavera fabulós, amb una temperatura esplèndida i una floració ben bonica de baladres al riu Vernissa. A la finca ens esperaven els companys del Racó del pi, com sempre molt amables i hospitalaris. Ens van omplir de goig al mostrar-nos com la finca és un verger de verduretes i d’iniciatives precioses. Vam veure el galliner i les gallines, fins i tot vam recollir tres ous, vam veure els dos bancals de verdures amb la bardissa protectora de milflors, que estava brillant.

Vam veure també el bancal de fruiters que està en formació i una plantació de mentes ben esplèndida i aromàtica. També les vinyes que ja van pujant…

Vam esmorzar sota el garrofer i ens van brindar unes cireres boníssimes i ecològiques, d’Alcoi. A dos parelles amigues de l’ecomuseu es va sumar Fani, becària de l’ecomuseu i el seu fill; també vingué Carmen, una sòcia del Col·lectiu que fa taronja ecològica i que es va interessar molt en signar un acord, inclús també en què la seua finca formés part d’una de les finques del nostre voluntariat per la custòdia.

Xavi Ródenas


Anuncis