Els dies 14, 18 i 22 de maig ha tingut lloc la tercera edició de l’Ecomuseu a l’escola, centrada en aquesta ocasió en el nostre riu. Durant els dos primers dies han estat desenvolupats als col·legis de Llocnou i Ròtova els tallers denominats “auca de riu”, elaborats per Lidia Villegas i Marta Domínguez. A través d’una breu història-conte sobre el riu i d’un joc participatiu en què els escolars han fet els seus propis dibuixos, hem pretés apropar un poc més el riu als xiquets i xiquetes, a més d’estimular la seua creativitat, i augmentar la seua motivació amb la proposta del concurs de dibuix: “Com t’agradaria trobar el teu riu?”.

L’ecomuseu a l’escola, 3ª edició, va finalitzar dissabte passat amb l’exposició de tots els dibuixos (que romandran exposats a la Casa de Cultura de Llocnou fins a finals de juny) i amb l’entrega de premis als tres dibuixos finalistes, concedits al dibuix més original; al de major ingeni i gràcia; i al més treballat.

La propera edició de l’Ecomuseu a l’escola està prevista per a la tardor, en què les escoles participaran en la inspecció del riu Vernissa. Agraïm a les escoles la seua col·laboració.