Diumenge 22 de novembre, entre les 10 i les 14 hores, era la data triada per l’Obra Social de la CAM-VOLCAM per celebrar una trobada virtual del voluntariat de 2009.
El format de la Trobada VOLCAM d’enguany ha sigut totalment nou, ja que s’han a aprofitat les noves tecnologies per a facilitar-ne el seguiment des de qualsevol punt. A més, les activitats desenvolupades a l’Aula Cultural CAM Alacant s’han emés des de l’espai CAM ON (http://www.tucamon.es/) de l’entitat.
A la trobada digital han intervingut 83 usuaris, amb 60 exposicions sobre els diversos projectes finançats per l’Obra Social de la CAM-VOLCAM. L’ecomuseu ha realitzat una presentació, en què ha pogut fer un balanç de les tasques desenvolupades aquest estiu. A més, hi ha hagut reforços com els vídeos i el Quadern de l’ecomuseu; i és que l’ecomuseu al llarg de tot l’estiu passat ha estat oferint setmanalment el relat i les fotografies de les jornades de voluntariat. A la trobada també ha participat el Voluntariat Ecològic de Gandia.

Presentació del voluntariat per la custòdia (pdf)

Anuncis