berenar01

El dissabte 21 de març el Col·lectiu Vall de Vernissa va preparar un berenar a Llocnou per a les sòcies i socis de l’entitat, amb coca del forn de Paco (Ròtova) i mistela de la bodega de Pina. Es tractava de fer una posada en comú sobre la marxa del projecte de l’ecomuseu, per recollir idees i impressions i mostrar-los els avanços i reptes per al futur.

A la trobada, es feu entrega de la guia que hem preparat, junt a l’Ajuntament de Llocnou de Sant Jeroni, titulada La vall de Vernissa, a propòsit d’un ecomuseu. A més, poguérem veure un audiovisual sobre el voluntariat de l’ecomuseu de 2008; recollírem idees i intentàrem proposar entre totes i tots accions possibles per al proper any.

I és que l’ecomuseu és una activitat que hem de fer entre totes i tots els veïns, però també i sobretot entre totes les persones associades del Col·lectiu. 

Advertisements