El projecte d’ecomuseu Vernissa Viu ha encetat l’any amb l’edició d’un calendari de 2009. La publicació s’ha realitzat conjuntament amb les empreses Aixortà, gestió responsable del territori; Balma Consulting i Bruc associats, totes tres col·laboradores del projecte d’ecomuseu.

Amb el títol Ecomuseu Vernissa Viu, un camí per a fer-lo junts, al calendari veiem una panoràmica amb diferents serraldes i muntanyes diàniques, sobreeixint per damunt de la boira que s’escampa des de la Vall Blanca (vall d’Albaida) i terra endins fins a la vall de Vernissa, a la Safor, a partir d’una fotografia feta en un dia d’anticicló hivernal per José María Peiró, des del Collado de l’Aigua, que separa les capçaleres del barranc dels Llidoners i del barranc del Garrofer (en la ratlla dels termes d’Ador i Ròtova).

A la imatge, Paco Orts, vicesecretari del Cvv; Xavi Ródenas, coordinador de l’ecomuseu; Miquel Camarena, president del Cvv; Jordi Puig, tècnic de l’ecomuseu; José M. Peiró, coordinador de l’ecomuseu; Laura Martínez, responsable del voluntariat i de didàctica; i Rebeca Pascual, coordinadora de l’ecomuseu Vernissa Viu.presentaciocalendari09

Anuncis