PARAULES SOBRE LA GUIA: Tu també pots dir la teua. Què et sembla la guia La vall de Vernissa? Què li falta? Envia’ns unes paraules per correu electrònic i comparteix-les amb tots.

MIQUEL CAMARENA (en la presentació de la guia):

Com a president del Col·lectiu Vall de Vernissa, vull manifestar satisfacció i alegria, perquè aquest que fou fill menut de la nostra associació camina amb passes gegants i amenaça de superar el pare. 

I açò solament és possible gràcies a l’esforç de tantes persones, que han unit sinèrgies i esforços per traure a la llum un producte, aquest llibre- guia de la nostra vall que hui us presentem, del que esperem que siga un instrument eficaç per difondre el nostre patrimoni, en el sentit més ample possible que eixa paraula comporta: paisatge, territori, béns (tant artístics, com civils, rurals, de l’aigua, etc…)… 

Donar-lo a conèixer és la millor manera que siga apreciat, no sols enllà les nostres terres si no també per a les nostres pròpies gents, els mateixos habitants de la nostra vall, perquè puguen apropar-se i estimar el que és d’ells, sense cap dubte la millor manera per valorar-ho. 

Per últim, vull agrair tot l’esforç que ha realitzat tanta gent. Primer, la col·laboració de l’ajuntament de Llocnou de Sant Jeroni, de la Conselleria de Turisme i de la mateixa Mancomunitat de Municipis de la Safor. Seguidament als autors dels textos i les fotografies, així com l’impagable esforç dels coordinadors de l’ecomuseu. També, a tots els socis del Col·lectiu Vall de Vernissa, sense el suport dels qual coses com aquesta no serien possibles. 

Anuncis