Laura Martínez.

Aquesta setmana com totes, quedem al centre social d’Almiserà a això de les 07:15h. Hui amb un especial nerviosisme, perquè han de vindre de la CAM a comprovar si estem complint amb el programa.

A això de les 07:45 arribem a la finca del Racó del Pi i ens posem a la feina. La nostra primera impressió és indescriptible, la feina feta la setmana passada, va servir per a avançar la d’aquesta! Com recordareu diguérem el dijous 21 que vindria més tard un tractor per mesclar el fem i la terra, el que no diguérem és que com que el terreny de la finca que està situada a una de les muntanyes de la serra Grossa d’Almiserà, és molt pedregós eixirien tres o quatre voltes més pedres al passar el tractor de les que ja havíem llevat…

Doncs si, una vegada fetes les explicacions comença realment la tasca, despedregar el que serà el bancal d’hortalissa, i començar les tasques de plantar les bardisses per a protegir el terreny i la mostassa per fer-lo més fèrtil per a les futures hortalisses.

Maria, la xica que ha vingut en representació de la CAM, sembla que es queda bastant satisfeta amb les nostres tasques, mentre deixem als voluntaris i als de Neroli plantant les bardisses, els tècnics de l’ecomuseu, Xavi de Neroli i els monitors, coordinadors dels voluntaris, acompanyem Maria a ensenyar-li les tasques ja acabades al bancal de secà, i explicar-li que és allò que falta per a acabar.

El matí acaba com tots els dijous amb l’esmorzar preparat per Albert de Neroli, i fent així una estona de convivència i companyonia tots plegats.

Anuncis