Divendres, 22 d’agost.

Avui hem finalitzat les tasques de recuperació del marge i neteja del bancal, desbrossar, podar i talar, a la finca de Jesús Alonso.

Primerament hem col·locat dues canyes, una a cada banda del marge ja existent, i sobre aquestes hem lligat un cordell, amb la finalitat d’assegurar-nos que el marge quede ben recte. Posteriorment, quan ja ho hem tingut tot preparat, ha sigut quan hem començat a triar les pedres, les més grans i amb formes més convenients, que tingueren almenys una de les seves cares llisa, per a així fer que acoblaren bé unes amb altres i que el marge quede falcat i, per tant, amb més força.

Quan hem tingut posades unes poques de les pedres grans, ho hem emplenat amb pedres més menudes, i les hem usat per acabar de falcar les grans; cada vegada que hem acabat una fila de pedres grans, a continuació n’hem posat de menudes, omplint els buits que quedaven entre elles.

Una vegada la cosa ja ha estat avançada hem tornat a lligar un altre cordell a la banda de dalt de les canyes, i hem continuat amb la tasca. A hora d’anar-nos-en el marge estava finalitzat, amb l’eficàcia i professionalitat característiques dels nostres voluntaris.

Ara sols ens queda agrair a Jesús haver format part del nostre projecte, haver-nos acollit a sa casa (la finca), i haver col·laborat tant estretament amb nosaltres, com si d’un voluntari més es tractara; i, per finalitzar, agrair a Conxa públicament per la coca que ens va fer arribar.

Gaudiu de la vostra terra!

Anuncis