Dijous, 21 d’agost

 

Arribada dels voluntaris a les 07:15h al centre social d’Almiserà. Una vegada tots allí, ens organitzem en cotxes per tal d’arribar a la finca del Racó del Pi.

Cap a les 07:30h ens posem a la feina.  La tasca de hui consisteix a preparar el que es convertirà en el bancal d’hortalissa.

 

Uns s’encarreguen de portar amb la mula mecànica el fem, des de l’entrada de la finca, fins a la pujada, per accedir als bancals que hi treballem. Després, el descarreguen en els carretons i en els cabassos, per poder-lo pujar fins al bancal corresponent.

Un altre grup de gent s’encarrega d’anar llevant totes les pedres (de grandària considerable) i anar deixant-les arrimades al marge. Una vegada està tot net, comencem a posar el fem en muntons al llarg de tot el bancal, per a escampar-lo amb facilitat, després. Els membres de l’associació NEROLI ens diuen que més tard passarà un tractor per a mesclar ben bé la terra amb el fem.

 

Avui l’oratge ens ha acompanyat, ja que no ha fet massa calor; estava nuvolós i el sol ha eixit tard, per tant el matí no ha sigut gaire pesat.

No podem deixar de dir que hem tingut la visita de Gandia Televisió, que ha fet entrevistes i ha recollit la tasca dels nostres voluntaris. Aquest és un dels mitjans de comunicació audiovisuals més importants de la nostra comarca, per tant, els voluntaris i l’equip tècnic i humà de l’ecomuseu Vernissa Viu podem sentir-nos ben satisfets que la nostra tasca meresca la seua atenció.

Anuncis