Dijous 31 de juliol del 2008

Tornem al Racó del pi, però ara li toca el torn a l’altre grup de voluntariat, que encara no havia vingut ací.
 
Primerament té lloc la presentació del grup (Arnau, Glòria Banyuls, Glòria Morant, Letícia, Marilén, Mariola, amb José Mª i Laura, com a  coordis), i de la gent de Nerolí (Albert, Begonya, Carmela, Mar, i alguns més), que ens expliquen el que cal fer.
Seguidament pugem amb les ferramentes al bancal, el qual es troba  amb  molta feina ja feta pel grup de dijous passat.  Això es nota, però encara en queda molta per fer, i malgrat que avui també pegue fort el sol, venim amb ganes. Cal aprofitar estes primeres hores en què encara s’aguanta bé la calor.

 

Mentrestant, Albert i companyia preparen l’esmorzar, i a mitjan matí ens avisen de què ja està fet.

Baixem a esmorzar:
Llesques de pa torrat, vinagreta de tomaca i alls, hummus amb un toc dolcet de poma i sèsam, pernil i formatge. De beguda: aigua amb llima freda!


Completem el matí continuant amb els treballs del bancal. El muret de pedra seca de la canonada de reg avança uns quants metres, els muntons de compostatge ocupen més espai, i el bancal va obrint-se, i ens permet reconéixer així la seua grandària i la irregularitat del terreny.

Arribat el migdia, anem acabant, repleguem les ferramentes, i pensem de matinar més els propers dies per tal d’acabar més prompte, abans de que faça molta calor.

 

Jo em quede convidat a dinar.

Demà més.

José Mª Peiró

Anuncis