Hui hem visitat la zona que limita pel sud-est amb el territori delle Giudicarie.   Hem anat a la ciutat de Rovereto (la segona més gran de la regió trentina) per visitar el museu d’art modern del Trentino, MART, les obres del qual ens han convidat a reflexionar sobre el mode de vida de la societat de hui, sobre la nostra cultura, cada vegada més homogènia, i sobre les nostres diferències amb l’art i la cultura de les societats que ens han precedit.

Després de l’expedició pel MART, hem dinat (pizzes) a Rovereto i ens hem dirigit a Riva del Garda, on hem conegut el llac més gran i més popular d’Itàlia: lago di Garda.  A la voreta del llac hem passat la vesprada entre passejades, geladets i cafenets,… I també treballant: hem iniciat les enquestes als participants de l’intercanvi, amb l’objectiu de reflexionar amb ells, i de conéixer les seues idees i impressions sobre els ecomuseus, sobre el territori i sobre aquesta experiència d’intercanvi (aquestes enquestes les veureu penjades al blog de l’ecomuseu en breu).   

Amb la caiguda del sol, després d’apreciar la llum de la nit en les aigües del Garda, ens hem omplit els estómacs amb el sopar, a un restaurant tedesc.  

Finalment hem tornat a San Lorenzo in Banale, per descansar a l‘alberg.

Anuncis