Alícia Santacreu i Letícia Casanova són les alumnes de l’EPSG que han dut a terme durant aquest estiu el magnífic treball d’enquestar la població de la vall.  Al següent text ens conten en què ha consistit: 

fotoenquestadores.jpg

“Durant aquest estiu hem dut a terme les enquestes que permetran conéixer quins són els elements del patrimoni de la Vall del Vernissa més valorats per la població. Hem realitzat més de 100 entrevistes, aproximadament al 10% de la població de la vall major de 14 anys. 

Aquest treball ens ha aportat molts coneixements de la zona.  

L’experiència ha sigut gratificant, ja que sense l’ajuda de la gent no haguérem pogut finalitzar la nostra feina. Gràcies a la seua hospitalitat hem aprés moltes coses de la Vall de Vernissa que mai no haguérem pogut conèixer. 

Gràcies a la informació que ens han aportat els habitants dels cinc pobles, hem pogut identificar els elements culturals i naturals més estimats i emblemàtics de la vall, com ara molts forns de calç o coves que ja no se sap de la seua localització. 

Esperem que aquesta tasca haja sigut d’ajuda pel futur de l’Ecomuseu, i que es puga dur a terme la seua llavor: preservar i conservar el patrimoni natural i cultural de la zona, i el més important de tot: el no pedre mai la identitat com a poble.” 

Properament coneixereu els resultats obtinguts arrel del seu treball.

Anuncis