falzia10.jpgL’acte tindrà lloc al Centre Social de Castellonet de la Conquesta el 3 de novembre a les 20.00 hores.

El Col·lectiu de la Vall de Vernissa presenta el número 10 de la revista La Falzia, la veu dels pobles silenciosos. L’acte tindrà lloc al Centre Social de Castellonet de la Conquesta, el dissabte 3 de novembre, a les 20.00 hores. En l’acte intervindran: el president del Col·lectiu de la Vall de Vernissa, Miquel Camarena, i el coordinador de la revista, Pedro Ciscar.

En el número 10 de la revista hi ha una entrevista al metge i etnobotànic Joan Pellicer i Bataller, mort el passat mes de febrer, a càrrec de Sònia fayos. També destaca l’article “Trencar l’enfit: Un ritual de la medicina màgica valenciana”, a càrrec de Francesc Devesa. A més, el Col·lectiu de la Vall de Vernissa obsequia els socis i les persones subscrites amb el III Monogràfic de La Falzia que, en aquesta, ocasió tracta sobre les II Jornades Josep Camarena, titulades “L’obra i el territori de Camarena, encara”, i que es distribueix com el número 11 de la revista.

Durant la presentació de la revista també hi intervindrà la coordinadora de l’Ecomuseu Viu de la Vall de Vernissa, Rebeca Pascual, que parlarà de les últimes novetats al voltant del projecte. Després de l’acte hi haurà mistela i coca a la llanda per a totes les persones assistents.

Font: Vilaweb. Publicat, també, a Guia-activ i a Infosafor.

Anuncis