Fa uns dies escrivíem que no és molt intens el ressò que provoquen les activitats de l’ecomuseu però sí, constant; ara ho podem mig retirar. Estem duent moltes activitats avant i, potser, ens falta perfeccionar l’arribada d’informació als nostres mitjans; és important saber fer arribar el missatge i estem començant a fer-ho. Però és solament l’inici. No obstant, per tal que en sigueu conscients, us fem cinc cèntims d’allà on hem aparegut.

El Levante-EMV (uns dies després publicaren, també l’article de Rausell i Puig), Guia-activ i Infosafor es van fer ressò de seguida de la nostra estada a Itàlia. A més, L’Avanç i Valldigna Digital se sumaren a la crònica.

 puntoradioecomuseu02.jpg

Esta vesprada hem participat en el programa “Protagonistes” de Punto Radio-Gandia (que s’emeté el 17 d’octubre de 2007, a les 12:30 h; per a escoltar-la, heu de punxar ací) i dijous que ve ens aproparem als estudis de Gandia Televisió per tractar tant de l’actualitat de l’ecomuseu com del llançament del nou número doble de La Falzia.

Ara preparem la difusió de l’intercanvi: repartirem tríptics pels cinc pobles (per totes les cases) i intentarem arribar a tota la Safor. De moment, s’han fet ressò a L’Avanç i a Guia-activ.

També Las Provincias ens ha dedicat una atenció considerable:

L’Ecomuseu Vernissa Viu de la Safor organiza un intercambio con jóvenes de Italia

Quince personas viajarán en marzo al centro de Dolomita para conocer su actividad.
L’Ecomuseu Vernissa Viu está preparando un intercambio de jóvenes interesados en los ecomuseos con Italia, concretamente, Vall de Vernissa-Dolomita. El ecomuseo es un museo abierto, basado en un pacto en el que una comunidad se hace cargo de un territorio.
Es una realidad viva, “todos los que habitamos ese valle, nuestras actividades, nuestra historia, nuestros antepasados, con orgullo y mucho respeto hacia el territorio”, explican desde el colectivo.
El camino para que ese ecomuseo sea una realidad ya está abierto y sus promotores tienen la clara intención de ir construyéndolo entre todos.
[Llegiu la notícia sencera] (18-10-2007)

Anuncis