Ens hem portat un munt d’idees, conceptes, línies de treball, metodologia, etc. per tal d’intentar aplicar-los. Ací us anirem deixant un bon recull:

– La “banca de la memòria”, un treball de recull audiovisual sobre els oficis i les tradicions, de manera molt pedagògica. És prou semblant al que nosaltres hem engegat amb l’Arxiu de Cultura material i Fotogràfic (A.Cu.M.); però, és clar, ben desenvolupat. Així que, xics i xiques, a la faena!

– Necessitat de plasmar i treballar tant la cultura material com la immaterial.

– Consciència que cal recuperar l’entorn dels béns culturals; hem de donar ja un pas -el discurs que mantenim hui dia ja ho incorpora però cal passar als fets- i ser conscients de la importància de restaurar el paisatge. Fins i tot, cal una major capacitat d’experimentació, guardant evidentment els trets que defineixen la comunitat local i la seua identificació amb el seu paisatge.

Pau també és una caixa sense fons; a poc a poc, us anirem donant compte de projectes i més idees per dur-les a terme, per debatre-les i veure si són factibles. Cadascuna amb temps i forma, perquè cada una d’elles necessita el seu moment per fer-se realitat.

Anuncis