Durant els dies 24 a 28 d’octubre tindrà lloc a Menorca la V reunió de la xct (Xarxa de Custòdia del Territori), al municipi d’Es Mercadal (Menorca), on participarà l’Ecomuseu Vernissa Viu.

xarxacustodia.jpgxarxacustodia.jpgxarxacustodia.jpgLa Xarxa de Custòdia del Territori és una organització sense ànim de lucre, fruit de la convergència de diverses organitzacions i persones que veuen la necessitat d’impulsar l’ús de la custòdia del territori. Aquesta V Reunió de la xct porta per lema: “Un acord d’avui per al demà. Consolidem la custòdia del territori”, i es planteja com un fòrum de coneixements i debat de cara a consolidar la custòdia del territori.

Podeu trobar més informació a la següent adreça: www.custodiaterritori.org/vreunio

Des de l’Ecomuseu Vernissa Viu hi assistirem per donar a conèixer el nostre projecte de custòdia (hi realitzarem una comunicació i exposarem un pòster divulgatiu de l’ecomuseu). Alhora, aprofitarem per conèixer els projectes que duen a terme les altres associacions de custòdia assistents; debatrem sobre l’estat actual del territori; pensarem en les opcions de futur, etc.

A la trobada, participaran Rebeca Pascual i Xavier Ródenas, ambdós tècnics de l’Ecomuseu, en una comunicació sobre el nostre projecte. A més, el Col·lectiu ha sigut beneficiari de dues beques per a poder desplaçar-se als actes, que inclouen despeses i allotjament.

Serà, de segur, una experiència enriquidora per al nostre Ecomuseu. Us en mantindrem informats.

Anuncis